Nu har jag testat. Det gick att baka egna macarons. Men utseendet är egentligen inget jag vill gå in på i nuläget. Det var mitt första försök, ok?!
Kände mig härligt fransk... |
Skållade mandlar, hala små rackare. |
En flög iväg och la sig i vårt skitiga element. |
Redo att malas. |
Min bästa vän i köket gör det mesta av jobbet! |
Så att jag kan låtsas att jag är i Paris... |
Note to self: Det blir roligare med karamellfärg. |
För att väga upp: Extra mycket färg på krämen. |
Mina allra första macarons! |
4 kommentarer:
Yay! Missade att du startat upp bloggen igen (du borde ju satt upp stora posters på spårvagnarna här i Götet!!).. men efter en lugn dag på jobbet är jag ikapp! fantastiskt att få följa med 2 månaders stockholmsliv på en dag.. :) t.o.m lärt mig ett nytt ord: macarons.. hmm, verkar inte hänga med i inne-café-svängen.. like it! keep it up!
Är dom lika goda som dom du bjöd oss på, på detFranska fiket?
Grattis! De ser väldigt goda ut....det vattnas i munnen...mums!
Jag har ju fått äran att smaka de små rackarna och de va fantastiskt goda. Precis som att äta rosa små moln...
Skicka en kommentar