måndag 21 oktober 2013

Badrumstankar

Vi måste införskaffa en pall till badrummet. Lillen börjar bli lite för tung för att bära och tvätta händerna på samtidigt och han är för kort för att nå upp till kranen själv. Pettson tycker att det är väldigt komiskt att vi ska köpa ännu en grej som ska in i badrummet - lägenhetens minsta rum (eller nja, lillens skrubb är faktiskt ännu mindre). Det är nämligen redan fullproppat med badkar gånger två, skötbord/kattsovplats, sandlåda, papperskorg, porslinsrådjur och en plast-Jesus i miniatyr. Men det är lite så vi jobbar i det här hemmet. Ju fler saker desto bättre.

Vi hade nyligen problem med avloppet vilket gjorde att vi var tvungna att ställa det stora badkaret på ända. Lång historia det där, men det hela slutade lyckligt tack vare en mycket trevlig karl vad namn Anders som kom hit med flera meter slang och spolade bort skiten.

Hur som helst fick vi en liten aha-upplevelse när vi insåg hur stort (haha) vårt badrum är utan badkaret. My God. Vi blev genast sugna på att kasta ut det men insåg att det inte skulle göra nån större skillnad i längden, då vi ändå behöver ha kvar skötbordet ett tag till. Alltså skulle det inte innebära att vi får mer golvyta, vilket var det vi blev så exalterade över. Sen vet jag att jag i samma stund vi hade kastat ut det, genast hade åkt och köpt en tvättmaskin.

Vet att jag har bloggat om detta tidigare, det här med badkar kontra tvättmaskin. (Ska förresten precis gå ner och sätta igång ett par maskiner). Än så länge står det still i den här diskussionen men jag hävdar fortfarande att en tvättmaskin som man använder cirka en gång i veckan är mer användbar än ett badkar som man använder cirka en gång per år. To be continued.


Inga kommentarer: