fredag 1 februari 2013

Årskrönika 2012: april

I april förra året drog Siri sin sista suck. Blev alldeles tårögd när jag läste vad jag skrev då, allt kom tillbaka till mig nu. Det var en hemsk dag, minst sagt. Att hon inte fick dö av ålderdom, utan att vi var tvungna att ta beslutet om hennes död, var fruktansvärt jobbigt. Men hon var så sjuk att det inte kändes rätt att låta henne fortsätta leva. Och med facit i hand har det faktiskt gått bra för Viktor att vara ensamkatt. Bättre än förväntat. Men åh vad jag saknar henne!

Hmm... Hur ska jag gå vidare efter detta? April innehöll rätt många inlägg med blandat innehåll. Mamma-page, nya vårkläder till lillen och svårigheten i att socialisera när man lider av extrem amningshjärna. En del av det jag skrev känns så avlägset att jag inte kan förstå att jag skrev det för mindre än ett år sedan. Till exempel att jag och Pettson tittade på hela DVD-boxen med Våra vänners liv eller att pappa var på TV i Svenska dialektmysterier. Jag fick min vackra tredje ring (min push gift), köpte en vårig hortensia och skrev en mycket bra lista. Nämligen en förklaring till varför bloggen helt plötsligt handlade så mycket om bebisar. Den är så bra att jag minsann ska lägga upp den igen.

1. Amningshjärna
Orkar inte tänka så mycket. Därav korta inlägg överlag.

2. Bebisbubbla
Det enda jag orkar tänka på när jag väl tänker är bebisen.

3. Sysselsättning
Sysselsätter mig mest med bebisrelaterade saker nu för tiden. Får liksom inte så många andra uppslag till blogginlägg på så vis.

Men den mest självklara förklaringen var förstås att jag precis hade fått barn, något jag också påpekade.

En annan stor nyhet var att jag började blogga från mobilen, vilket jag fortfarande gör i 99 procent av fallen. Dock inte just nu, hehe.

Inlägg från april 2012 finns HÄR.





Inga kommentarer: